Termeni și condiții

Contract intre Utilizator (cumparator) si www.mierepura.ro denumita in continuare Vanzator.
Prin accesarea si folosirea acestui site, va dati acordul termenilor si conditiilor de mai jos. Va recomandam citirea cu atentie a intregului document.

1. Informatii de contact

Pagina de internet mierepura.ro este operata de catre Anicai I Constantin IF, cod unic de inregistrare 40894309, nr de ordine F14/367/2019, cu sediul in: Onesti, Strada George Cosbuc, jud Bacau si se gaseste sub numele de domeniu www.mierepura.ro

2. Detalii despre textele incluse pe site sau pe eticheta

Mierepura.ro face tot posibilul in a va prezenta cu corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de informatii pot aparea inadvertente in descrierea produselor. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

3. Cum se face comanda

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport, ce vor fi trecute separat pe factura fiscala. Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 14, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare.

Conform legislatiei in vigoare, comanda facuta pe site-ul mierepura.ro, se considera un contract intre utilizator si Anicai I. Constantin IF si trebuie executat de catre ambele parti. Astfel, Anicai I. Constantin IF se obliga sa livreze produsele comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website, fara a anunta in prealabil acest lucru.

Anicai I. Constantin IF se foloseste de serviciile altor companii in onorarea comenzilor pentru livrarea sau plata lor. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

4. Anularea sau modificarea comenzii

In cazul in care va doriti anularea sau modificarea comenzii, aveti obligatia sa ne contactati in scris, in termen de 24 ore. Nu putem anula/modifica comanda inainte de a primi cererea ferma.

5. Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt protejate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

6. Limitari de responsabilitate

Conform legii, Mierepura.ro nu are nicio responsabilitate legata de: intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive, deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului,
informatiile gresite furnizate de comparator, posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care: produsul comandat nu este pe stoc, identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala. Va asiguram ca orice modificare sau refuz va fi comunicat telefonic sau prin email.

Recomandam consumul responsabil al produselor, fara a fi utilizate in exces sau intr-un timp foarte scurt (o cantitate mare in cateva ore). De asemenea, persoanelor care se stiu alergice la orice produs obtinut prin prelucrarea mierii sau derivat din stup, precum si la oricare ingredient folosit in obtinerea amestecurilor si mentionat in lista de ingrediente de pe fiecare eticheta, li se recomanda sa nu consume produsele. In caz contrar, in urma nerespectarilor indicatiilor de mai sus, nu ne asumam responsabilitatea eventualelor efecte adverse ce pot aparea in urma consumului.

7. Utilizarea site-ului

Vanzatorul nu este responsabil pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa sau utiliza site-ul si nici pentru esecurile generate de absenta acestor aptitudini.

8. Obligatiile utilizatorului

Produsele mierepura.ro nu sunt destinate spre a fi cumparate de catre minori, in schimb poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse destinate minorilor care sunt achizitionate de catre un adult.

9. Interzicerea accesului pe site

Pentru a utiliza serviciile acestui site trebuie sa ai 18 ani implintiti. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a interzice oricand accesul pe site fara o notificare prealabila.

10. Informatii generale

Titularul de drepturi nu isi asuma responsabilitatea pentru pagubele directe sau indirecte, rezultate din utilizarea site-ului.

11. Forta majora

Vanzatorul nu este responsabil in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora.
Evenimentele majore includ, dar fara a se limita la, interventii guvernamentale, razboaie, incendii, inundatii, accidente grave etc, care pot afecta Vanzatorul.

12. Litigii

In caz de litigiu, se va incerca o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 zile de la inregistrarea reclamatiei la sediul Vanzatorului. In cazul in care nu este posibila rezolvarea litigiilor pe aceasta cale, se va recurge la solutionarea pe cale juridica.

13. Solutionarea reclamatiilor

Orice problema sau reclamatie adusa produselor achizitionate de pe mierepura.ro va fi adusă la cunoștința Anicai I Constantin IF spre soluționare, în maximum 24 de ore de la primirea acestora. În cazul în care produsele suferă deteriorări pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea sumelor încasate deja de Anicai I Constantin IF în termen de 30 de zile, dar nu și alte despăgubiri. Anicai I Constantin nu tolereaza incercarile de frauda și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi.
Valoarea maximă a obligațiilor societății Anicai I Constantin IF față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de către Anicai I Constantin IF de la acel client.

14. Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Politica de confidentialitate

Prezentul document explică modul în care Anicai I Constantin IF colectează, utilizează şi gestionează informaţiile cu caracter personal. Anicai I Constantin IF se angajează să protejeze şi sa va respecte confidențialitatea. Va rugam sa cititi mai jos pentru a intelege cum prelucram datele cu caracter personal.

Anicai I Constantin IF este in acest caz “operator de date”, adică entitatea care stabileşte scopurile pentru care şi mijloacele prin care datele cu caracter personal sunt prelucrate. Daca doriti să ne contactati, va rugam sa folositi următoarele date de contact:
Nume entitate: Anicai I Constantin IF
Cod unic de inregistrare: 40894309, nr. de ordine F14/367/2019
Adresa: Onesti, Str George Cosbuc 1, jud Bacau.
E-mail: contact@mierepura.ro

Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 190/2018 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Anicai I Constantin IF are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale care ne sunt furnizate.

Astfel, ne obligam sa pastram confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului www.mierepura.ro, asa cum prevad dispozitiile legii 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor)Drepturile persoanei vizate sunt prevăzute de Capitolul III din Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016.

Datele personale prelucrate

In momentul achizitionarii unui produs de pe site-ul nostru, vi se va cere sa furnizati informatii cu caracter personal, inclusiv numele si prenumele, data nasterii, adresa, cartea de identitate, numarul de telefon, adresa de email, informatii cu privire la cartea de credit si nationalitatea, detaliile pentru facturare, inclusiv CNP.
Pentru a va crea un cont pe site-ul nostru, vi se vor solicita informatii cu caracter personal, inclusiv numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de email si parola.

Daca decideti sa va abonati la newsletter sau la alte servicii de furnizare informatii, vor trebui furnizate adresa de email sau/si prenumele.

Pentru a ne contacta, folosind formularele de pe site-ul nostru, va vom cere sa ne furnizati datele tale de contact: numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon.

Prin continuarea utilizarii site-ului mierepura.ro sau a serviciilor descrise mai sus, ne dati acordul inregistrarii si stocarii datelor personale enumerate.

Datele cu caracter personal pe care le colectam automat

In momentul in care vizitati website-ul www.mierepura.ro, vi se colecteaza automat anumite informatii, care includ, dar nu se limiteaza la adresa IP, informatii cookie, mai exact data si ora la care au fost accesate serviciile, hardware-ul, software-ul sau browser-ul pe care le folositi si informatiile despre sistemul de operare al computerului, cum ar fi setarile privind limba si locatia de unde accesati serviciile noastre.

In momentul creeari un cont pe site-ul nostru, cand achizitionezi un produs sau cand te abonezi la newsletter-ul, va colectam, de asemenea, informatii cu privire la istoricul cautarilor si achizitiilor cat si despre activitatea pe site-ul nostru web, inclusiv informatii cu privire la click-uri si la paginile vizualizate.

Gazduirea datelor
Datele personale colectate sunt inregistrate, utilizate, stocate si organizate pe servere protejate, la terti, precum si pe orice alte suporturi care permit astfel de operatiuni, in conditii de securitate optima, prin mijloace adecvate. Pentru gazduirea in siguranta a datelor personale, folosim serviciile unor firme specializate.

Cum protejam datele colectate de la dvs

www.mierepura.ro se angajeaza sa protejeze datele dvs. personale impotriva pierderii, utilizarii incorecte, divulgarii, modificarii, indisponibilitatii, accesului neautorizat si distrugerii, si sa ia toate masurile de precautie rezonabile pentru a proteja confidentialitatea acestor date, inclusiv prin utilizarea unor masuri organizatorice si tehnice adecvate.

Accesul dvs. la serviciile si produsele www.mierepura.ro este protejat de parola contului dvs. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Www.mierepura.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs. in mesaje sau telefoane nesolicitate. Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatii personale in legatura cu dumneavoastra atunci cand alte persoane pot avea acces la dispozitivul dvs.

Va rugam sa luati la cunostinta ca transmisia de date prin intermediul internetului nu poate fi garantata ca fiind 100% sigura. Cauzele pot fi numeroase, cum ar fi, dar fara a se limita la: conexiunea dvs. nesigura de wi-fi, virusi sau programe te tip troian/malware, accesul direct al altor persoane etc. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, www.mierepura.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre mierepura, atat pe canale de comunicare cat si in cadrul aplicatiei.

In momentul in care primim informatiile transmise de dvs., va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, prin implementarea de masuri care sa impiedice accesul neautorizat, utilizarea necorespunzatoare, modificarea, distrugerea ilegala sau accidentala si pierderile accidentale.

Cum folosim datele dvs. personale?

Datele colectate de la dvs vor fi utilizate in urmatoarele scopuri:
– în scopul facilitării furnizării de servicii și produse (inclusiv de la terţi) pe site-ul nostru web pentru informarea clienţilor/cumpărătorilor privind situaţia contului lor de utilizator, inclusiv validarea, expedierea şi facturarea comenzilor, rezolvarea problemelor de orice natură referitoare la o comandă, respectiv la bunurile şi/sau serviciile achiziţionate. În acest scop colectăm următoarele date: numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, sexul și data nașterii, adresa de livrare, date aferente plăţilor;
pentru a vă trimite newslettere. În acest scop colectăm următoarele date: numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail;
– pentru a vă furniza oferte alcătuite pe baza preferinţelor dvs. În acest scop colectăm următoarele date: numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail;
– pentru a comunica cu dvs. în procesul de efectuare a sondajelor despre satisfacţia clienţilor în scopuri de analiză, pentru îmbunătăţiri ale calităţii, pentru dezvoltări ale serviciilor, pentru a îmbunătăţi performanţele site-ului web, pentru a măsura succesul campaniilor de publicitate sau pentru a ne adapta serviciile la cerinţele Dvs. În acest scop colectăm următoarele date: numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail.

De asemenea, vom putea folosi datele Dvs. personale pentru aceste motive dacă vom considera necesar în vederea asigurării intereselor noastre legitime. Pentru mai multe informații, vă rugăm să observați cele de mai jos. Temeiul juridic pentru prelucrare: necesar pentru executarea unui contract (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Motivul pentru care este necesar pentru executarea unui contract: avem nevoie de informatiile colectate prin formularul de plasare a comenzii pentru a ne indeplini obligatiile care decurg din contract, respectiv trimiterea bunurilor comandate. Temeiul legal pentru prelucrare: respectarea unei obligatii legale (articolul 6 alineatul (1) litera (c) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Obligatie legala: avem obligatia legala de a va emite o factura pentru bunurile si serviciile pe care le-ati achizitionat de la noi, in care sunteti inregistrat in scopuri de TVA si solicitam informatiile obligatorii colectate in acest scop de formularul nostru de plata.

Informatii optionale

De asemenea, va rugam sa va exprimati consimtamantul daca doriti sa primiti comunicari de marketing de la noi. Pentru informatii suplimentare, consultati sectiunea “Comunicari de marketing” de mai jos. Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interesele legitime: sunteti de acord sa procesam orice informatie optionala pe care o furnizati prin trimiterea acestor informatii catre noi, pentru ca dumneavoastra sa fiti in permanenta informati despre ofertele si serviciile noastre.

Comunicari de marketing

La finalizarea comenzii veti avea optiunea de a primi comunicari de marketing de la noi, bifand optiunea care indica faptul ca doriti sa primiti comunicari de marketing de la noi.

Transferul si stocarea informatiilor dumneavoastra

Ne folosim de o parte terta pentru a trimite newslettere si pentru administrarea listei noastre de e-mailuri, respectiv Mailchimp. Informatii despre politica sa de confidentialitate gasi aici: https://mailchimp.com/contact/

Mailchimp utilizeaza tehnologii pentru a masura randamentul campaniilor de newsletter, cum ar fi ratele de livrare, ratele de deschidere si ratele de clicuri si rate de dezabonare, linkuri cu care a interactionat clientul.

Temeiul juridic pentru prelucrare: consimtamantul (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor). Consimtamantul: va acordati consimtamantul de a va trimite informatii despre bunurile si serviciile noastre prin inscrierea pentru a primi astfel de informatii in conformitate cu pasii descrisi mai sus.

Drepturile utilizatorului (cumparatorului)

Puteți să ne solicitați să vă confirmăm dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, să vă furnizăm o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal și/sau să le corectăm. În anumite circumstanțe, aveți dreptul să ne solicitați să ștergem datele dumneavoastră cu caracter personal sau, în baza dreptului la portabilitate, să ne cereți să transferăm o parte din datele dumneavoastră cu caracter personal către dumneavoastră sau către alte entități. Aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune unor prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal (de exemplu, utilizarea prelucrării în scopuri de marketing direct sau anumitor decizii luate numai prin prelucrare automatizată (inclusiv crearea de profiluri).

În cazul în care v-am solicitat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aveți dreptul să retrageți acest consimțământ fără efecte negative asupra dumneavoastră. În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal deoarece avem un interes legitim în a proceda astfel (după cum s-a explicat mai sus), aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune acestei prelucrări. De asemenea, aveți dreptul să restricționați prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite circumstanțe.

Rețineți faptul că drepturile dumneavoastră descrise mai sus pot fi limitate în anumite situații și fac obiectul legilor și reglementărilor aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal; de exemplu, dreptul dumneavoastră de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal poate fi limitat în cazul în care putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal care prevalează față de interesele dumneavoastră. Va trebui să vă dovediți identitatea și să ne oferiți alte detalii care să ne ajute să răspundem cererii dumneavoastră. Nu vom percepe o taxă pentru a răspunde cererii dumneavoastră cu excepția cazului în care acest lucru este permis de lege și, în cazul în care se percepe o astfel de taxă, aceasta va fi rezonabilă și proporțională cu cererea dumneavoastră.

Securitatea datelor

Păstrăm datele dumneavoastră pe serverele noastre și pe servere găzduite de terțe părți (inclusiv serviciilor de cloud ale terţelor părţi cloud – “cloud-based services”). Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate, menite să vă protejeze datele cu caracter personal și să împiedice accesul neautorizat. Am intrat în relații contractuale cu terţe părţi care oferă servicii de găzduire și aceste contracte includ obligații privind securitatea organizațională și tehnică a datelor cu caracter personal.

Fișierele de tip Cookie și widgeturi de comunicare socială

Website-urile noastre utilizează fișiere de tip Cookie pentru a vă distinge de ceilalți Utilizatori ai Website-urilor noastre. Acest lucru ne ajută să vă oferim o experiență bună atunci când navigați pe Website-urile noastre și ne permite, de asemenea, să ne îmbunătățim Website-urile. Această prelucrare se bazează pe consimțământul dumneavoastră exprimat pe Website-urile noastre sau prin setările din browserul dumneavoastră. Pentru informații detaliate despre fișierel de tip Cookie pe care le folosim, cât timp le folosim și despre scopurile pentru care le folosim, consultați Politica noastră privind fișierele de tip cookie.

Sesizări cu privire la confidențialitate

În măsura în care aveți orice îngrijorare cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le procesăm, sau doriți să efectuați o reclamație legată de confidențialitate, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa de email contact@mierepura.ro.

NEWSLETTER
Intră în lumea Constantin & The Bees ca să fii primul care află de noi amestecuri și promoții exclusive.
0
    0
    Cos de cumparaturi
    Cosul este golMagazin