Va propunem o reteta inedita, ce poate deveni usor starul unei mese intre prieteni sau in familie. Apreciata atat de copii cat si de adulti, satioasa si complexa, o tartina cu piersici si miere, este gustarea perfecta.
Ingrediente pentru 4 portii:
Preparare:
Intr-un bol mic amestecam untul, mierea, boiaua si sarea pana cand obtinem o compozitie omogena. Il punem deoparte si punem la incalzit o tava grill la foc mare pentru a pregati piersicile. Ungem piersicile cu putin ulei si coacem fiecare patrime pe partea cu pulpa pana apar urme de la grill. Intoarceti piersicile pentru a se coace si pe partea cealalta. Atentie, nu se coace partea cu coaja a piersicilor. Taiem fiecare bucata de piersica pe jumatate.
Intr-o farfurie, asezam o felie de paine prajita, o ungem cu compozitia cu miere obtinuta anterior si asezam peste ea 3 felli de piersica coapta. Garnisim produsul cu frunze de taragon si servim. Pofta buna!
Informatii nutritionale per portie:
Sursa: Tasty.co
Mentionam ca valorile sunt orientative si difera in functie de produsele folosite.