Întrebări frecvente

Unde sunt produse borcanele cu Miere Pura?

Toate produsele noastre sunt produse artizanal, in stupina noastra din Filipesti, judetul Bacau. Toata mierea este produsa de noi, in Romania. Pudrele vegetale folosite in amestecuri sunt cumparate de la furnizori de specialitate de incredere, iar toate combinatiile sunt facute tot de noi in aceeasi locatie.

Aveti certificari sau analize pe produse?

Bineinteles, testam mierea regulat pentru a ne asigura ca oferim calitate maxima clientilor nostri si puteti oricand accesa rubrica de “Garantii si certificari” pentru mai multe detalii.

Pot oferi produsele copiilor?

Mierea, desi nu contine nicio substanta nociva sau artificiala, nu se recomanda copiilor cu varsta de sub un an. De asemenea, amestecurile din categoria “miere-condiment” trebuie consumate sub supravegherea unui adult.

Ce inseamna miere pura?

Noi numim miere pura, mierea obtinuta natural, fara a interveni asupra albinutelor cu stimulente, antibiotice sau tratamente invazive. Nu folosim siropuri pe baza de zahar in hrana lor si nici nu adaugam siropuri in mierea rezultata pentru a mari cantitatea. Imaginati-va un stup asa cum il gasiti in padure, de la care ati putea lua mierea fara a va supune niciunui pericol. Mierea noastra este la fel. Dupa ce extragem mierea, o depozitam in recipiente speciale, sau o folosim asa cum este in amestecuri. Nu procesam termic mierea si nici nu o prelucram pentru a-I schimba textura. In acest fel ne asiguram ca toate produsele noastre contin maximul de elemente nutritive ce provin direct din stup.

Care este diferenta dintre mierea naturala si cea falsificata?

Mierea naturala este cea care cristalizeaza dupa o anumita perioada. Singura miere naturala care nu cristalizeaza este cea de salcam. In plus, mierea naturala are un parfum specific, de flori, de padure, precum si un gust care se schimba in functie de sortiment. Mierea falsificata este doar dulce, poate avea un gust ciudat, este foarte lichida si nu cristalizeaza. De asemenea, daca originea mierii este descrisa la modul general, fara a indica o locatie specifica, sunt sanse mari sa fie falsificata.

Cum se depoziteaza produsele voastre?

Produsele noastre nu necesita depozitare speciala sau la frigider. In toate amestecurile noastre folosim doar pudre sau produse deja uscate, pentru a preveni fermentatia in interiorul borcanului. Puteti tine borcanele la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de contaminari cu alte produse (trebuie mentinut cu capac in timpul in care nu se consuma)

Cand expira produsele Miere Pura?

Mierea obtinuta natural, daca a fost extrasa corect, nu are data de expirare. Amestecurile noastre sunt obtinute prin mixarea mierii cu diverse produse sub forma de pudra, care au o perioada lunga de valabilitate. Va recomandam folosirea produselor in cateva luni de la achizitia lor, fara a depasi o perioada de 2 ani.

Cine este Constantin?

Constantin este apicultorul ce sta la baza produselor noastre si maestrul albinelor ce produc mierea noastra unica. El este cel care are rabdare si dedicare in procesul de obtinere al mierii de la albinute si de extragerea ei. Datorita lui si dorintei lui de a obtine produse neprelucrate si neprocesate pentru familia sa, ne putem bucura si noi astazi de o miere de calitate superioara si amestecuri inedite cu beneficii reale pentru sanatate.

Putem pune miere in cafea, ceai sau alte bauturi fierbinti?

Mierea isi pierde calitatile nutritive la o temperatura mai mare de 40 grade Celsius. Noi incurajam utilizarea produselor Miere Pura in cafea, ceai, lapte sau orice alta bautura preferata, insa nu fierbinti ci calde. Bautura trebuie sa fie confortabila la atingere daca o tinem in mana, asa stim ca au temperatura potrivita.

NEWSLETTER
Intră în lumea Constantin & The Bees ca să fii primul care află de noi amestecuri și promoții exclusive.
0
    0
    Cos de cumparaturi
    Cosul este golMagazin